+31 (0) 6 1965 7646 info@mobielekeuken.com

Wie zit er achter MobieleKeuken.com

Het begon met uitlenen..

MobieleKeuken.com is gestart in 2020 door eigenaar Rene Sinnema en verbouwde vier jaar geleden zijn huis, waaronder de keuken.

Ik wilde een tijdelijke keuken huren, maar merkte dat er weinig aanbod was voor het huren van een keuken voor tijdelijk gebruik . Ik heb dus zelf een keuken unit gekocht. Deze leende ik in korte tijd een paar keer uit.

Toen besloot ik om Mobiele Keukens op te zetten: een bedrijf waar je een tijdelijke keuken kunt huren, zodat je gewoon door kunt gaat met je dagelijkse routine, lekker kunt koken en een maaltijd op tafel kunt zetten.”

Platte organisatie met korte lijnen

Wij zijn een platte organisatie en houden van korte lijnen.

Daarnaast zijn wij een van de goedkoopste aanbieders op deze markt.

Ik vind het vooral ook erg leuk om voor tevreden klanten te zorgen. Een tevreden klant is nou eenmaal de beste reclame!

Vooral vrouwen zijn klant!

Particulieren, aannemers en installateurs, weten de weg naar MobieleKeuken.com goed te vinden.

Onze clientele bestaat voor 60 procent uit vrouwen.

Weet je waarom? De man mag de keuken slopen en verbouwen, en de vrouw mag zorgen er dat er toch eten op tafel komt”, zegt Rene gekscherend.

Het huren van een keuken is een gewoon de perfecte oplossing wanneer je bijvoorbeeld door een renovatie of verbouwing vervanging zoekt voor je huidige keuken.

Inmiddels beschikken we al over 14 keukenunits in ons assortiment voor de verhuur, met alle nodige voorzieningen, zoals een spoelbak, een kookplaat en mengkraan met warm en koud water, door middel van een boiler. 

Dit is wat klanten zeggen over MobieleKeuken.com:

“We wisten helemaal niet dat dit bestond en dat dit kon! Het was voor ons de ideale oplossing!”

“Alles wat we nodig hadden tijdens onze verbouwing hadden we tot onze beschikking met de MobieleKeuken: een kookplaat, een aanrecht met warm en koud water en een koelkast met een vriesvakje.”

“Tijdens het verbouwen van onze keuken hebben wij een paar weken gebruikt gemaakt van de mobiele keuken. Een echte aanrader! Makkelijk aan te sluiten, gemakkelijk te verplaatsen. Alles wat je nodig hebt zit er in.

Toen de keuken een lekkage kreeg stond Rene de volgende dag met een andere mobiele keuken voor de deur, wat een super service! Het contact was uitstekend. Mocht je nou een tijdelijke keuken nodig hebben, huur dan een keuken bij Mobielekeuken.com, een uitkomst!”

Zo’n mobiele keuken werkt prima!

Kortom: tevreden klanten!